Het team

Het team van Bestendig Vastgoed

Bestendig Vastgoed bestaat uit een jong en ondernemend team van vastgoed specialisten die graag advies geven in het verduurzamen en optimaliseren van je (huur)woning. Kwaliteit, klantgerichtheid en scherpe prijzen staan bij ons centraal. Dit bereiken wij door slimme oplossingen zoals het gebruik van unieke software die ons werk optimaliseert en door af en toe gewoon net wat harder te werken.

Stefan

Oprichter

Stefan heeft een veelzijdige achtergrond waarin de vastgoedbranche toch wel het meest naar voren komt. Naast het verhuren van woningen heeft hij zich bezig gehouden met het verkrijgen van de juiste vergunningen voor woningen. Nu stort hij zichzelf volledig op het opstellen van energielabels en optimaliseren van huurwoningen. Stefan kenmerkt zich door probleemoplossend denken om zo de klantwens te vervullen.

Anthony

Oprichter

Anthony is drie jaar actief in het opstellen van Energielabels en alles wat daar bij komt kijken. Hij is daarnaast gespecialiseerd in het optimaliseren van huurwoningen en weet alle ins en outs om een maximale wettelijke huur te realiseren. Anthony heeft in 2018 Bestendig Vastgoed opgericht en heeft hier Stefan bij betrokken om er een full service vastgoed advies bureau van te maken die altijd voor je klaar staan.

Jorn

Office manager

Luka

Marketing

Joost

Adviseur

Menno

Adviseur

Lars

Adviseur

Nigel

Adviseur

Luc

Adviseur

Joost

Adviseur

Petra

Allround

Meer weten?

(070) 743 34 12

Van Naeltwijckstraat 153
2274NZ Voorburg

Energielabel aanvragen

Offerte aanvraag