Het team

Bestendig Vastgoed

Bestendig Vastgoed bestaat uit een jong en ondernemend team van vastgoed specialisten die graag advies geven in het verduurzamen en optimaliseren van je (huur)woning. Kwaliteit, klantgerichtheid en scherpe prijzen staan bij ons centraal. Dit bereiken wij door slimme oplossingen zoals het gebruik van unieke software die ons werk optimaliseert en door af en toe gewoon net wat harder te werken.

Anthony

Anthony is drie jaar actief in het opstellen van Energielabels en alles wat daar bij komt kijken. Hij is daarnaast gespecialiseerd in het optimaliseren van huurwoningen en weet alle ins en outs om een maximale wettelijke huur te realiseren. Anthony heeft in 2018 Bestendig Vastgoed opgericht en heeft hier Stefan bij betrokken om er een full service vastgoed advies bureau van te maken die altijd voor je klaar staan.

Stefan

Stefan heeft een veelzijdige achtergrond waarin de vastgoedbranche toch wel het meest naar voren komt. Naast het verhuren van woningen heeft hij zich bezig gehouden met het verkrijgen van de juiste vergunningen voor woningen. Nu stort hij zichzelf volledig op het opstellen van energielabels en optimaliseren van huurwoningen. Stefan kenmerkt zich door probleemoplossend denken om zo de klantwens te vervullen.

Luka

Luka staat ons bij in alles wat te maken heeft met onze (online) klantgerichtheid, digitalisering en website. Deze wereld is hierin volop in beweging, dit brengt steeds meer mogelijkheden om onze klantgerichtheid en kwaliteit te vergroten.

Energielabel aanvragen

Offerte aanvraag