Puntentelling zelfstandige huurwoning

Puntentellingen in regio Den Haag en daarbuiten

Zelfstandige huurwoningen zijn gebonden aan het beleidsboek waarderingsstelsel zelfstandige woonruimte. Bij het niet behalen van het maximaal aantal punten, is de huurwoning gebonden aan een maximale wettelijke huurprijs. Haalt jouw huurwoning de vrije sector?

Kwaliteit & ervaring in een puntentelling van een zelfstandige huurwoning

Een puntentelling van een zelfstandige huurwoning wordt door ons zeer nauwkeurig opgesteld: een kleine afwijking kan het verschil maken tussen een huurwoning in de gereguleerde huur & een huurwoning in de vrije sector.

Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe de huurcommissie situaties binnen de woning interpreteert: een betrouwbare inschatting gegarandeerd. Ook voor passende verbeteradviezen om zelfstandige huurwoningen in de vrije sector te krijgen.

Puntentelling na aankoop beleggingspand of tijdens een zittende huurder

Het is natuurlijk ideaal om een puntentelling uit te voeren voordat de huurwoning (opnieuw) verhuurd en/of verbouwd wordt. Op dat moment kan er namelijk nog gestuurd worden in de verbouwing en kan voor de aanvang van de nieuwe huurperiode het aantal waarderingspunten op orde zijn.

Uiteraard is het ook mogelijk om een puntentelling uit te voeren op moment dat er nog een huurder in de zelfstandige huurwoning aanwezig is.

Puntentelling zelfstandige huurwoning gecombineerd met energielabel

Het Energielabel – voorheen Energie-index – weegt zwaar mee in de wettelijke maximale huurprijs. Vaak wordt de puntentelling dus ook gecombineerd met het opstellen van het energielabel: dit scheelt jou weer kosten in de aanvraag: wij zijn namelijk toch al aanwezig in de huurwoning!

Offerte puntentelling zelfstandige huurwoning aanvragen

Benieuwd naar de kosten van een puntentelling van een zelfstandige huurwoning? Vraag direct een offerte aan: je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Meer weten?

Van Naeltwijckstraat 153
2274NZ Voorburg

Energielabel aanvragen

Offerte aanvraag