Verbeteradvies vrije sector

De makkelijkste weg naar een huurwoning in de vrije sector

Je belegging/huurpand wil je natuurlijk het liefst in de vrije sector krijgen. Maar aan welke voorwaarden moet de huurwoning voldoen? En wat als het pand nu nog niet voldoet aan deze vrije sector huurvoorwaarden?

Kwalitatieve puntentelling voor je huurwoning: alles direct inzichtelijk

Een waterdichte puntentelling van jouw pand: met onze expertise op gebied van de gestelde punten krijgen wij de huurwoning op de meest passende manier in de vrije sector. Zo weet je direct wat de huurvoorwaarden gaan zijn voor jouw pand, om deze in de vrije sector te tillen.

“Een puntentelling, inclusief verbeteradvies om je huurwoning de vrije sector in te tillen.”

Spoedopdracht voor je huurwoning(en)? Geen probleem

Leegstand betekent geen rendement: in deze markt zeker niet nodig! Wij begrijpen dat jij de huurwoning zo snel mogelijk klaar wilt hebben voor verhuur in de vrijesector. Samen kijken we dan ook naar het effectief inplannen van de puntentelling en de op te stellen voorwaarden. Zodat het perfect valt in de strakke verbouwplanning.

Puntentelling van je huurwoning in Den Haag. En ver daarbuiten.

Ons kantoor is gevestigd in Voorburg, centraal gelegen in de buurt van de uitvalswegen A4 & A12: scherpe prijzen in Den Haag & Zuid-Holland gegarandeerd. Daarnaast werken wij met onze partners in Amsterdam en Eindhoven voor een nagenoeg landelijke dekking van onze service om je huurwoning in de vrije sector te krijgen.

Klaar om jouw huurwoning in de vrije sector te tillen?

De huurvoorwaarden voor de vrije sector, direct op papier. Een puntentelling van je huurwoning. Inclusief een verbeteradvies van topniveau. En op afspraak zo geregeld. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie!

Meer weten?

Van Naeltwijckstraat 153
2274NZ Voorburg

Energielabel aanvragen

Offerte aanvraag