Voor wie

Koopwoning

Bestendig Vastgoed heeft de afgelopen jaren meer dan 2000 energielabels afgegeven voor koopwoningen. Ga jij je huis verkopen of wilt je gewoon weten wat er allemaal mogelijk is om je huis te verduurzamen? Bij Bestendig Vastgoed ben je op het juiste adres.

Huurwoningen

Het energielabel is van grootte invloed op de woningwaardering van huurwoningen. Verhuurders zijn daarom belangrijke klanten van ons. Bestendig Vastgoed combineert het opstellen en verbeteren van het energielabel met kennis op gebied van het woningwaarderingsstelsel. Met deze kennis en onze ervaring kunnen wij advies geven zodat jij gerichte aanpassingen kunt doen om je woning(en) in de vrije sector te verhuren.

Makelaars

Het energielabel regelen voordat de woning verkocht wordt kan een heel gedoe zijn. Daarnaast wil je werken met een partij die representatief en klantvriendelijk is. Bestendig Vastgoed heeft korte lijnen, flexibele opname tijden en stelt zich altijd klantvriendelijk op.  

Vraag direct een offerte aan!

Ben jij benieuwd naar de kosten van een energielabel voor jouw woning? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24uur ontvang je van ons een voorstel!

Meer weten?

Van Naeltwijckstraat 153
2274NZ Voorburg

Energielabel aanvragen

Offerte aanvraag