Puntentelling kamerverhuur

Expertise in passende mogelijkheden binnen het puntensysteem voor kamerverhuur

Expertise in mogelijkheden puntensysteem kamerverhuur

Het woningwaarderingsbeleidsboek voor onzelfstandige woningen sluit niet meer goed aan bij de huidige markt: weinig mogelijkheden in het behalen van rendement. Wij gaan je helpen om zonder onnodig risico toch maximaal rendement te halen uit kamerverhuur.

Kies voor dé oplossing in het puntensysteem van kamerverhuur

Ons advies: Wij kijken naar de mogelijkheden in de huurcontracten waarin de kamers als geheel als een zelfstandige woning wordt gezien. Zo kan je er voor zorgen dat jij marktconforme huurprijzen voor de kamers kan vragen. Volledig in lijn met wet & regelgeving.

Kwaliteit en ervaring in puntentellingen kamerverhuur

Een puntentelling binnen de kamerverhuur wordt door ons zeer nauwkeurig opgesteld: een kleine afwijking kan het verschil maken tussen een huurwoning in de gereguleerde kamerhuur & een huurwoning in de vrije sector.

Door jarenlange ervaring met de huurcommissie weten wij precies hoe de punten geïnterpreteerd worden, en komen dan ook graag langs om een puntentelling van de kamers uit te voeren. Indien gewenst maken wij ook een verbeteradvies.

Puntentelling tijdens de koop van je beleggingspand of tijdens zittende huurders

Zijn de kamers toe aan een renovatie? Of een puntentelling van de kamers tijdens zittende huurders? Geen enkel probleem. Een puntentelling voor kamerverhuur uitvoeren is op elk gepast moment mogelijk.

Puntentelling kamerverhuur gecombineerd met energielabel

Het energielabel (voorheen Energie-index) weegt in het woningwaarderingsstelsel voor kamers niet mee in de wettelijke huurprijs. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Friends contracten en de woning als een geheel wordt gezien, is het energielabel wél van belang. Wij kunnen naast het uitvoeren van de puntentelling ook direct een energielabel voor de huurwoning leveren. Dat scheelt jou geld én tijd.

Puntentelling kamerverhuur in regio Den Haag. En ver daarbuiten

Bestendig Vastgoed is gevestigd in Voorburg, in de buurt van de uitvalswegen A4 en A12. Door de centrale ligging kunnen wij in heel Den Haag en Zuid-Holland, regio Amsterdam én Eindhoven: door heel Nederland de kwaliteit én prijs die jij mag verwachten.

Offerte aanvragen voor puntentelling kamerverhuur

Klaar voor de puntentelling van kamerverhuur? Vraagt direct een offerte aan: je krijgt binnen 24 uur een reactie!

Meer weten?

Van Naeltwijckstraat 153
2274NZ Voorburg

Energielabel aanvragen

Offerte aanvraag