Energielabel aanvragen woning

Een energielabel aanvragen voor jouw woning hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. In 6 simpele stappen heb jij het energielabel van je woning in huis. Het grootste voordeel?

Wij komen langs wanneer het jou uitkomt. Energielabel aanvragen in Den Haag en omstreken: natuurlijk geregeld met Bestendig Vastgoed: jouw partner in energielabels en advies.

Energielabel woning aanvragen: 6 simpele stappen

Om het energielabel van je woning vast te stellen komen we bij jou langs. Hierbij kijken onze adviseurs de ligging van je woning, isolatie en meer verduurzamingspunten. Het energielabel aanvragen van je huis gaat bij ons als volgt:

Online aanvraag energielabel
Afspraak inplannen
Woningbezoek adviseur
Inzichten uitwerken
Registratie energielabel bij overheid
(iDEAL) betaling en overdracht energielabel

Energielabel woning aanvragen Den Haag en omstreken

Waarom heeft je woning een energielabel nodig?

Vanaf 2021 is het verplicht om een energielabel voor je woning te hebben bij verkoop. Dit energielabel voor je huis wordt op basis van 150+ installatietechnische en bouwkundige kenmerken opgesteld. Het opstellen van jouw energielabel moet gedaan worden door gecertificeerde adviseurs.

Onze experts staan daarom voor jou en je woning klaar. Door 10+ jaar ervaring in het opnemen van een energielabel voor je woning weten wij het zo snel én goed mogelijk te doen. Na je aanvraag en het opstellen van het energielabel zorgen wij dat alles binnen 7 dagen uitgewerkt en geregistreerd staat in de landelijke database van de RVO.

Uiteraard sturen wij het energielabel naar jou (en je makelaar) op.

Benieuwd wat jij kan besparen op je energierekening?

Op werkdagen van 09:00-17:00 telefonisch bereikbaar

Energielabel woning aanvragen: bel met Jorn!

Onze planner en adviseur Jorn zit klaar voor al jouw (aan)vragen. Heb je spoed rond het aanvragen van je energielabel? Wij regelen het voor je. Korte lijnen, flexibele opnametijden en een oplevering. Wij nemen alle zorg uit handen

Veel gestelde vragen energielabel woning

Een energielabel aanvragen voor je woning kan via onze website, per mail of via de telefoon!

Na registratie is een energielabel van het pand 10 jaar geldig.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Na jouw aanvraag heb jij het energielabel van je woning binnen 7 dagen in huis. Heb je spoed? Geen probleem! Ons team staat voor je klaar.

Nee! Zolang onze adviseur naar binnen kan komen en alle ruimtes open zijn, hoeft er niemand in het pand te zijn. Wij laten alles netjes achter.

Een energielabel via Bestendig Vastgoed is geregeld vanaf 225 euro, exclusief BTW. Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel het beste team waarmee jij kunt samenwerken. Transparante communicatie en duidelijke afspraken: wij regelen het energielabel voor je woning.

Dit hangt af van de grootte van je huis. Als het een klein pand is, zal onze adviseur binnen het half uur klaar zijn. Gaat het om een grote woning? Dan zullen wij wat langer de tijd nodig hebben.

Zeker! Op zaterdag zijn onze adviseurs de gehele dag beschikbaar. Ook op een aantal feestdagen: wij zijn jouw partner in energielabels.

Tijdens de opname kunnen wij vaak al zien welke verbetermogelijkheden er zijn. Wij staan er tijdens de opname altijd voor open om deze met jou te delen en door te nemen.


Wil je exact weten wat er nodig is? Dan kunnen wij altijd op basis van de opname een verbeterrapport opstellen.