Energielabel bedrijven

Het passende energielabel voor jouw winkel of kantoor

Elk bedrijfspand moet voldoen aan de gestelde eisen wat betreft het opstellen van een energielabel. Heeft jouw pand een geldig energielabel? Voorkom boetes en onnodige problemen!

Energielabel voor jouw winkel

Heb jij een winkel die je binnenkort gaat verkopen of verhuren? Dan heb je een energielabel nodig. Het energielabel wordt opgesteld door een gecertificeerd bedrijf voor utiliteitsbouw.

Om het energielabel voor winkels op te stellen moet er iemand langs komen op locatie. Onze experts staan klaar om het proces van A tot Z te regelen.

Energielabel voor jouw bedrijfspand / bedrijfshal

Heb jij een bedrijfshal met kantoor en/of kantine en wil je deze locatie verkopen of verhuren? Ook hiervoor is een energielabel nodig! Hier voor komt iemand langs die alleen het kantoor en/of kantine gedeelte opneemt: volledig naar wens af te stemmen.

Energielabel C voor kantoren

Kantoren hebben altijd een energielabel nodig, tenzij het pand een beschermd monument is. Daarnaast is het vanaf januari 2023 vereist om minimaal energielabel C te hebben voor je kantoor.

Om het energielabel op te stellen komt er iemand op locatie het volledige gebouw opnemen. Regel het opstellen van het energielabel op tijd en voorkom onnodige problemen!

Vraag direct een energielabel aan voor jouw bedrijfspand

Alles geregeld omtrent de aanvraag én opname: wij zitten voor je klaar. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Meer weten?

Van Naeltwijckstraat 153
2274NZ Voorburg

Energielabel aanvragen

Offerte aanvraag