Maak kennis met Bestendig Vastgoed

Het team: At your service!

Bestendig Vastgoed bestaat uit een jong en ondernemend team van vastgoed specialisten die graag advies geven in het verduurzamen van je woning. Kwaliteit, klantgerichtheid en scherpe prijzen staan bij ons centraal.

Dit bereiken wij door slimme/innovatieve oplossingen zoals het gebruik van software die ons werk optimaliseert en door af en toe gewoon wat harder te werken. Ontmoet onze harde werkers!

Logo van Bestendig Vastgoed
nen-25580-plattegrond

Een greep uit onze partners

Samenwerken met partners vergroot onze kennis, flexibiliteit en capaciteit. Op deze manier kunnen wij klanten nog beter helpen! Ontmoet onze partners in de wereld van energielabels, puntentellingen en energie advies. 

Actualiteiten

Up-to-date in de wereld van vastgoed. Ons team zorgt ervoor dat de laatste ontwikkelingen altijd binnen het bedrijf ingezet worden. Om jou ook op de hoogte te stellen schemeren wij belangrijke punten graag door.

Referenties

Ontdek de succesverhalen van tevreden samenwerkingspartners die hebben geprofiteerd van onze expertise en toewijding. Onze referenties bieden een authentiek inzicht in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

Openstaande vacatures

Bestendig vastgoed is een snel groeiend bedrijf. We zijn daarom hard op zoek naar mensen die hierin willen bijdragen door ons team te versterken.

werken bij bestendig vastgoed