Energielabel aanvragen Amsterdam

Een energielabel in Amsterdam regelen voor jouw woning of bedrijfspand. Ons team staat voor je klaar! Energielabel aanvragen Amsterdam: natuurlijk via Bestendig Vastgoed.

Energielabel Amsterdam. Snel geregeld.

  • Woningbezoek Amsterdam op een moment naar keuze
  • Flexibele opnametijden: ook in het weekend
  • Inclusief opname en registratie

Energielabel aanvragen Amsterdam:
6 simpele stappen

Online aanvraag energielabel
Afspraak inplannen
Woningbezoek adviseur
Inzichten uitwerken
Registratie energielabel bij overheid
(iDEAL) betaling en overdracht energielabel

Energielabel Amsterdam: elke locatie mogelijk

Wegens onze centrale ligging nabij de A4 is het voor onze energieadviseurs mogelijk om het energielabel Amsterdam op nagenoeg elke locatie op te nemen.

Ook werken wij samen met één van onze grootste partners in regio Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring in het Amsterdamse vastgoed weten wij precies hoe wij jouw energielabel zo snel mogelijk kunnen opleveren.

nen-2580-meetrapport-den-haag
energielabel zoetermeer

Energielabel geregeld van A tot Z.

Een energielabel aanvragen in Amsterdam kan onnodig veel tijdverspilling en gedoe opleveren. Wij begrijpen dat je daar niet op zit te wachten en nemen dit dan ook graag uit handen. Ons team van onafhankelijke adviseurs stelt hoge eisen aan de kwaliteit én snelheid van jouw energielabel Amsterdam.

Met meer dan 1500 energielabel aanvragen in Amsterdam kunnen wij met recht zeggen. Wij zijn dé energielabel Amsterdam experts!

Energielabel Amsterdam:
deze Amsterdammers gingen je voor

Energielabel aanvragen Amsterdam: wij gaan direct aan de slag

Met jarenlange praktijkervaring in Amsterdam wat betreft het afnemen en aanvragen van energielabels kunnen wij je toezeggen dat:

  • Energielabel Amsterdam: binnen een week bij jou in handen
  • 100% gerectificeerde en onafhankelijke energielabel adviseurs
  • Jouw energielabel Amsterdam af te nemen is voor een scherp tarief

Energielabel Amsterdam aanvragen doe je hier!

Veel gestelde vragen energielabel Amsterdam

Een energielabel aanvragen voor je woning kan via onze website, per mail of via de telefoon!

Na registratie is een energielabel van het pand 10 jaar geldig.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Na jouw aanvraag heb jij het energielabel van je woning binnen 7 dagen in huis. Heb je spoed? Geen probleem! Ons team staat voor je klaar.

Nee! Zolang onze adviseur naar binnen kan komen en alle ruimtes open zijn, hoeft er niemand in het pand te zijn. Wij laten alles netjes achter.

Een energielabel via Bestendig Vastgoed is geregeld vanaf 225 euro, exclusief BTW. Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel het beste team waarmee jij kunt samenwerken. Transparante communicatie en duidelijke afspraken: wij regelen het energielabel voor je woning.

Dit hangt af van de grootte van je huis. Als het een klein pand is, zal onze adviseur binnen het half uur klaar zijn. Gaat het om een grote woning? Dan zullen wij wat langer de tijd nodig hebben.

Zeker! Op zaterdag zijn onze adviseurs de gehele dag beschikbaar. Ook op een aantal feestdagen: wij zijn jouw partner in energielabels.

Tijdens de opname kunnen wij vaak al zien welke verbetermogelijkheden er zijn. Wij staan er tijdens de opname altijd voor open om deze met jou te delen en door te nemen.


Wil je exact weten wat er nodig is? Dan kunnen wij altijd op basis van de opname een verbeterrapport opstellen.