Samenwerking Van Eijk Makelaardij

Marieke Alberts, mede-eigenaar van Van Eijk Makelaardij

“Begin 2021 zijn wij voor het eerst met Bestendig Vastgoed in zee gegaan. Puntentellingen, energielabels en in de toekomst hopelijk het hele pakket. En ik kan niets anders zeggen: de 100% tevredenheidsscore in het geleverde werk is tot dusverre behaald!

Duidelijk en benaderbaar: ook richting onze klanten

Als mede-eigenaar van Van Eijk Makelaardij heb ik in de afgelopen jaren met verschillende energielabelpartners samengewerkt. Maar na het goede verhaal was ik verkocht: Bestendig Vastgoed heeft de toekomst.

"Jullie zijn een vast anker in onze werkzaamheden.”

Als makelaar in de (voor 99%) particuliere markt, is communicatie en duidelijkheid van belang. Klanten kunnen ongeduldig worden, vragen hebben. Daarom is het juist zo fijn dat Bestendig Vastgoed ook de communicatie richting onze klanten serieus neemt: het resultaat voor het verkregen energielabel is direct duidelijk. Dit scheelt ons veel werk.

De grootste voordelen van werken met Bestendig Vastgoed

  • Communicatie: transparant en een directe bevestiging;
  • Nooit een document of sleutel kwijt. En nooit te laat!;
  • Benaderbaar, betrouwbaar en professioneel team;
  • 100% kans dat iets geregeld wordt;
  • Het werk klopt (bijna) altijd.

Nooit klachten, altijd bereikbaar: ik geef een 10

Een cijfer voor onze samenwerking? Een 10 neemt niemand serieus. Maar oh, wat klopt het wel. Nooit klachten, altijd bereikbaar. Dus ik ga hem toch geven: 10!”

Is jouw bedrijf het volgende succesverhaal?

Voor jou als makelaars krijgen wij alles voor elkaar. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Vraag direct meer info aan!

(070) 743 34 12

Van Naeltwijckstraat 153
2274NZ Voorburg

Energielabel aanvragen

Offerte aanvraag