Energie advies op maat

Bestendig Vastgoed en De Nederlandse: verduurzamen voor een hoger rendement

Welkom bij Bestendig Vastgoed

Namens De Nederlandse en Bestendig Vastgoed heten wij je van harte welkom op onze website! Maak kennis met ons expertise in energie advies: samen maken wij jouw vastgoed duurzaam voor een hoger rendement!

samenwerking-bestendig-vastgoed-de-nederlandse

Energie advies voor jouw situatie

Bij het opstellen van een energielabel wordt de huidige staat van een pand opgenomen. Als onafhankelijke energieadviseur rekenen wij vanuit deze situatieschets passende maatregelen door. Binnen dit energielabel advies laten wij zien welke stappen ondernomen kunnen worden.

Vraag direct jouw energie advies aan

Energieadvies op maat in Den Haag en omstreken

Omdat verduurzamingsmaatregelen voor elke (eind)gebruiker en locatie anders zijn, starten wij ons energielabel advies bij de opdrachtgever. Zo weten wij 100% zeker dat ons energieadvies op maat aansluit bij het uiteindelijke doel van de verduurzaming.

Ons energielabel advies zal verwerkt worden in een 100% onafhankelijk verbeteradvies rapport. Op basis hiervan kunnen verduurzamingsmaatregelen (in samenspraak) gerealiseerd worden. 

Registratie van het verbeterde energielabel gebeurd op afstand door middel van aanvullend bewijs.

Huurhuis verduurzaming op basis van energielabel advies

Energielabel advies voor beleggers. Met jarenlange ervaring in het vastgoed weten onze onafhankelijke EPA adviseurs precies wat het hoofddoel is: rendement.

Goed verhuurbare woningen door middel van passend verduurzamingsadvies. Samen gaan wij voor bestendig vastgoed waar zowel eigenaren als huurders tevreden mee zijn!

Energielabel advies bij woningverkoop

Een hoog energielabel voor het verkopen van een huis is steeds belangrijker geworden. Gemiddeld krijgen huizen tienduizenden euro’s minder bij verkoop als het energielabel D of lager is. Energieadvies op maat kan ook hier helpen!

In ons energielabel advies brengen wij precies in kaart wat de meest kosten efficiënte verduurzamingsmaatregelen zijn. Inclusief bijbehorende verduurzamingskosten.

De uitkomst? Inzicht voor kopers in energielabel potentie.

Als verkoper kan jij aan de hand van het verbeterrapport geïnteresseerde precies laten zien wat gedaan moet worden voor een beter energielabel. Zo hoeven kopers zich niet blind te staren op het huidige energielabel en zien zij wat er mogelijk is. Vaak valt er met gangbare en relatief goedkope maatregelen al veel te winnen in het energielabel: goed om aan te geven bij verkoop dus!

Vraag direct advies aan

Wacht niet te lang bij het regelen van energieadvies op maat. Onze onafhankelijke adviseurs staan klaar voor perfecte ondersteuning. Energielabel advies, natuurlijk geregeld via Bestendig Vastgoed.

energielabel aanvragen rotterdam