Bestendig Vastgoed als officiële partner voor makelaars

Als makelaar wil jij dat het werk geregeld wordt. Energielabels, puntentellingen en verbeteradviezen. Voor de een is dit lastige materie, voor ons is dagelijks werk. 

Wij pakken dit dan ook graag van jullie over! Kies voor één van de betrouwbaarste vastgoed partners in jouw regio en maak kennis met Bestendig Vastgoed.

Deze makelaars gingen jouw makelaarskantoor voor

Een greep uit onze makelaars en vastgoedbeleggers

Jouw partner in energielabels en advies

  • Snelle & klantgerichte klantenservice
  • De NTA 8800 erkende adviseurs
  • Spoedaanvraag mogelijk, levering binnen 24 uur

+6.809

Energielabels

+4.521

Klanten

+78

Partners

+104

Steden

Expert in energielabels binnen Den Haag, Rotterdam en ver daarbuiten

Met Voorburg als thuisbasis kunnen wij onze expertise in energielabels en puntentellingen toepassen binnen de regio Den Haag en Rotterdam, maar ook ver daarbuiten.

Wegens nauwe samenwerkingen met onze partners in (bijna) heel Nederland bieden we een ruime dekking van ons werkgebied zonder in te leveren op kwaliteit en professionaliteit. Via Bestendig Vastgoed kun je al jouw vastgoed onder handen laten nemen. Van verhuur tot verkoop.

energielabel den haag

Voor jou als makelaar krijgen wij alles voor elkaar.

Sleutels ophalen op kantoor? Een last minute weekend opname? Of een duidelijk verduurzamingsadvies? Ons team van onafhankelijke energieadviseurs staat voor jullie klaar.

Opdrachten kunnen bij voorkeur ook samen met een van jullie werknemers uitgevoerd worden op een gewenst tijdstip. Kom snel in contact om de mogelijkheden direct door te nemen.

Experts in regio Den Haag op het gebied van:

Energielabel regio Den Haag: snel geregeld.

Filter ons aanbod op

Werkende collega's van Bestendig Vastgoed

Maak kennis met onze energielabel adviseurs

Kwaliteit, klantgerichtheid en scherpe prijzen staan bij ons centraal. Ontdek wie jouw aanvraag behandeld en in perfectie oplevert.

Welkom bij de beste energielabel adviseur van regio Den Haag

Persoonlijk, flexibel en jarenlange ervaring: als gecertificeerd bedrijf leveren wij energielabels, energieadvies en puntentellingen voor elk soort vastgoed. Van woning tot bedrijfspand: wij regelen het. Precies op maat én tegen een scherpe prijs.

Daarom kies je voor Bestendig Vastgoed.

Wij kijken verder dan enkel een energielabel. Wij hebben alle kennis rond energielabels, puntentellingen en verbeteradviezen onder één dak. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van veranderende behoeftes voor woningeigenaren en vastgoedprofessionals. Wij zijn dé partij waarmee jij wilt samenwerken.

Dankzij onze manier van werken, samen met een uitgebreid partnernetwerk, weten zowel particulieren als bedrijven in regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam ons al enkele jaren te vinden.