Bestendig Vastgoed als officiële partner voor makelaars

Als makelaar wil jij dat het werk geregeld wordt. Energielabels, puntentellingen en verbeteradviezen. Voor de een is dit lastige materie, voor ons is dagelijks werk. 

Wij pakken dit dan ook graag van jullie over! Kies voor één van de betrouwbaarste vastgoed partners in jouw regio en maak kennis met Bestendig Vastgoed.

Deze makelaars gingen jouw makelaarskantoor voor

Een greep uit onze makelaars en vastgoedbeleggers

Daarom kiezen voor Bestendig Vastgoed.

Afspraak is afspraak: als jij iets van ons nodig hebt, regelen wij dat voor jou.
Representativiteit: Onze adviseurs maken jouw klanten nóg blijer.
100% zorgeloos te werk: jij hebt geen omkijken meer naar energielabels en meer.
Energielabel aanvragen: makkelijker als ooit via onze speciale energielabel tool!
Snel schakelen: ons werk staat de verkoop van een woning niet in de weg.

Als verlengstuk van jouw business gaan wij voor je aan de slag. Bij ons ben je er zeker van dat een energielabel of puntentelling binnen no-time perfect geregeld is.

werken bij bestendig vastgoed
energielabel bedrijfspand

Maak kennis met onze energielabel adviseurs

Kwaliteit, klantgerichtheid en scherpe prijzen staan bij ons centraal. Ontdek wie jouw aanvraag behandeld en in perfectie oplevert.

Expert in energielabels binnen Den Haag, Rotterdam en ver daarbuiten

Met Voorburg als thuisbasis kunnen wij onze expertise in energielabels en puntentellingen toepassen binnen de regio Den Haag en Rotterdam, maar ook ver daarbuiten.

Wegens nauwe samenwerkingen met onze partners in (bijna) heel Nederland bieden we een ruime dekking van ons werkgebied zonder in te leveren op kwaliteit en professionaliteit. Via Bestendig Vastgoed kun je al jouw vastgoed onder handen laten nemen. Van verhuur tot verkoop.

energielabel den haag

Voor jou als makelaar krijgen wij alles voor elkaar.

Sleutels ophalen op kantoor? Een last minute weekend opname? Of een duidelijk verduurzamingsadvies? Ons team van onafhankelijke energieadviseurs staat voor jullie klaar.

Opdrachten kunnen bij voorkeur ook samen met een van jullie werknemers uitgevoerd worden op een gewenst tijdstip. Kom snel in contact om de mogelijkheden direct door te nemen.